LIBERTINE LIBERTINE X OH DAWN

LIBERTINE LIBERTINE X OH DAWN

27.04.2012

Folkene bag Libertine-Libertine og Oh Dawn har samarbejdet om at lave endnu en fin kollektion og det bliver fejret med guldøl og en pop-up store i Kødbyen. Jeg var forbi og der er mange fine ting skulle jeg hilse at sige. De har åbnet både i dag og i morgen og du kan finde mere info her.

The nice people behind Libertine-Libertine and Oh Dawn has done a ss12 co-lab and it's being celebrated with beers and a pop-up store in Copenhagen. I was there and there was alot of great stuff. They are open today and tomorrow and you can find more info here.

COMMENTS (2)

April 27th
Hov der var jeg også! Så skulle jeg da lige have hilst på min solbrille-dealer...

April 27th
Haha, ja du skulle da. Var der ikke så længe, måtte hjem under dynen og pleje min forkølelse :)