MONKI SHOES

MONKI SHOES

31.10.2011

Selvom jeg allerede har besluttet mig om at jeg skal eje Stine Goya's SS12 sko med de fine prikker og guldsålerne, er der også plads i mit skab til denne budgetversion fra Monki.

Picture via iloveponysmag

Even though I've already decided to get the dotted shoes with gold pleteau from the Stine Goya SS12 collection, there's still room in my closet for this budget version from Monki.

COMMENTS (7)

October 31st
Ejjjj de er flotte!! Hvornår kommer de i butikkerne, ved du det? www.pangcakes.com

October 31st
Ih hvor er de fine!

October 31st
Dem SKAL jeg have! Ja, hvornår er de i butikkerne, ved du det?

November 1st
Hej tikkie. De sko er jo for fine! Hvornår kommer de i butikkerne? Og så vil jeg lige Sige held og lykke med netshoppen - det er spændende!!! Forresten: hvad heder den skrifttype du har brugt i headeren?

November 1st
Ja de er så fede. Jeg ved ikke hvornår de kommer i butikkerne, men jeg vil da gerne prøve at undersøge det. @Marie li - Tak, det hele er meget spændende og der kommer snart mere info. Vil bare ikke sige for meget for hurtigt så I taber interessen :) Fonten er jeg ikke sikker på, det er en grafiker der har lavet det for mig.

November 3rd
OMG! hvor er din fine! Må eje dem! //http://eemmagallery.blogspot.com/ -Emma :)

December 15th
wow, de pæne pæne sko fra stine goya ville jeg også eje, men tror økonomien bliver for stram. Derfor overvejer jeg at male dem guld i sålen/hælen og evt lave guldprikker på. :D