NEIGHBOURHOOD WATCH

NEIGHBOURHOOD WATCH

25.01.2013

Min butik på Guldbergsgade har de sejeste naboer. To døre fra Adélie ligger Le Fix, den sejeste butik med cool street wear, sneakers og deres egen linje. Jeg var lige henne og sige hej og blev selvfølgelig helt vild med en masse af deres ting. De laver kun ting til herrer, men hvornår har det lige stoppet nogen? Da jeg er som en ravn med alt leopardprintet blev jeg nødt til at prøve termojakken og den kom aldrig af igen. Den holder mig nu varm og kan findes her. Den er en smule lille i størrelsen, så ved i det. Jeg tog billeder af en masse andre fine ting, men dem må i vente lidt med, ellers bliver det verdens længste indlæg.

My boutique on Guldbergsgade have the coolest neighbors. Two doors from Adelie is Le Fix, the coolest store that carries street wear, sneakers and their own line. I went by to say hi and fell in love with a lot of their stuff. They only do mens clothing, but when has that stopped anyone? I am like a raven with everything leo printed, so I had to try the thermo jacket and it never came off again. Now it keeps me warm and can be found here. It is a bit small in size, just to let you know. I took a lot of photos from the shop, but you have to wait a bit, or this is gonna be the worlds longest post.

COMMENTS (16)

February 2nd
Ja, det kommer an på hvordan man vil have den til at sidde. Jeg ville bare gerne have den lidt oversized.

January 25th
årh den er helt vildt sej!

January 25th
Ja ik? Jeg har den i large :)

January 25th
Big jacket envy ;)

January 25th
Fed jakke. Det giver et cool look

January 25th
Nøj den er fed! Elsker blandingen af de street agtige og printet, som vi er vant til at se på mere feminine ting. Den er lige dig, og hold fast hvor er jeg misundelig ;)

January 25th
Den er jo svine-lækker!! Altså termo OG leo, win-win :)

January 26th
det her er det pæneste jeg har set i dag

January 26th
Fedt at I også kan lide den!

January 26th
i love your jacket! s

January 26th
Lækkert outfit :)

February 4th
Hej Julie, solbrillerne er faktisk nogle vi sælger på Adélie og jeg har lige bestilt nye hjem, så vi burde have dem på webshoppen og i butikken igen inden længe :)

January 25th
Den er godt nok fed! Hvad størrelse har du købt din i? :-)

January 29th
fed jakke! er den varm nok til den kulde der har været over os i de sidste dage(uger!)? Overvejer lidt at abe efter nemlig.. :D

February 2nd
Mega fed jakke :) Tror du godt at man kan tag jakken i s eller m ?

February 4th
Superfin jakke! Er helt vild med dine solbriller. Hvor er de fra, og ved du hvor man kan få dem?