YIPPEE

YIPPEE

28.08.2012

Jeg synes at ventetiden har været lang, men nu har jeg endelig fået den fine leopard skjorte fra Libertine-Libertine. Da jeg købte ind i vinter af pige kollektionen, faldt mine øjne straks på denne leopard prikkede sag som hang ovre ved mandetøjet. Det endte selvfølgelig med at jeg måtte købe den hjem alligevel, og hvis man ligesom mig er forelsket kan den købes her.

The waiting has been long, but now I finally have the leo printed shirt from Libertine-Libertine. When I was buying from the girls collection this winter, I couldn't help but glance over at the mens side where this printed wonder was hanging. Of cause it ended with me buying this despite it being meant for men, and if you like me are in love, you can get here.

COMMENTS (5)

August 28th
øj den er lækker! Kommer den ikke i str. M?

August 28th
Hej Ida, jeg valgte kun at købe dem i small, de modellen er til mænd oprindeligt og derfor er ret oversize :) Håber at det er svar nok.

August 28th
Åndsvagt lækker! Den skal tages op til overvejelse når jeg får løn :)

October 8th
Det er noteret. Jeg skal nok prøve at huske på det :) Ellers kan det her billede måske hjælpe: http://www.adelie.dk/howl-shirt-olive.html

October 7th
Jeg havde håbet på, at der ville komme nogle flere billeder på din blog, hvor du har denne skjorte på. Overvejer rigtig meget at købe den.. og ville derfor rigtig gerne se et outfit billede i fuld figur, så man bedre kunne få en fornemmelse af, hvordan den sidder.. På forhånd tak :)