3 grunde til, at du skal se motorsport

Er du egentlig glad for biler, men har du aldrig rigtig set motorsport, så er du ikke den eneste. Motorsport er ikke lige så stort som fodbold, men den byder på noget unikt, og vi giver dig i denne korte artikel 3 grunde til, at du skal sætte dig i sofaen og se mere motorsport.

Teknisk udstyr i topklasse

Der er enorm forskel på en bette udstødning, som sidder bag på din Fiat, og så er den sportsudstødning, du finder på en racer i motorsport. Alle de lyder og hastighed, som du er vant til, kan du gange med 10, og vi er ikke et sekund i tvivl om, at de enorme kræfter, der er på spil, vil imponere dig. Det kan ligefrem være, at du bliver inspireret til at gøre noget ved din egen bil.

De hurtige pitstop

Noget, som man ikke engang behøves at kunne lide motorsport for at kunne lade sig betage af, er de hurtige pitstop, som bilerne gennemgår. De er afgørende for, hvor hurtigt bilen i sidste ende kommer i mål, og de må ikke tage meget mere end et par sekunder. Mekanikerne har én funktion, og det er at klare de små pitstops lynhurtigt.

Racernes kontrol i svingene

Har du prøvet at svinge i en bil med 150 kilometer i timen? Nej, og det kommer du nok heller ikke til lige foreløbigt. Det er med en enorm risiko, at disse racere forsøger at komme først i mål, fordi hvert eneste sving med det mindste udfald kan blive deres sidste, men de gør det alligevel.

admin