3 lækre detaljer til dit nye hus

Tillykke med dit nye hus! Nu begynder alt det sjove med indretning og det, der hører til. Du får lov at lege The Sims i virkeligheden, og det er noget, som måske særligt hunkønsvæsnerne i hjemmet kan relatere til. Du skal foretage mange køb, særligt hvis du kommer fra lejlighed, men vi giver dig her 3 lækre detaljer, som du vil sætte pris på i sidste ende.

Husnumre til din indgang

Hvis huset ikke allerede har husnumre, eller du bare gerne vil peppe det lidt op og gøre det hele lidt mere hjemligt og indbydende, så findes der faktisk forhandlere, der tilbyder husnumre. Du har helt sikkert aldrig stødt på muligheden før, og du har nok heller ikke overvejet det, men overvej lige en ekstra gang, om det personlige udtryk ikke kan komme dig og familien til gode.

Nye brædder til terrassen

Ved overtagelse af huse er der tit mangelfulde overflader, som ikke er blevet renoveret eller vedligeholdt de sidste mange år. Det bør du gøre noget ved, fordi din tilfredshed og din glæde ved at komme hjem hver dag vil komme til at mangle, hvis du ser på nogle slidte brædder fyldt med alger hver dag.

Hængekøje til haven

Haver har det med at være utroligt upersonlige og meget skandinaviske med et minimalistisk og stilrent udtryk. For nogle er det det absolut bedste valg, men har du mulighed for at forbinde en hængekøje mellem to træer, kommer du ikke til at fortryde det. Børnene vil elske det, og du vil også selv kunne få en lur, når solen bager om sommeren.

admin