3 råd til behandling af sportsskader

Døjer du meget med skader som følge af fodbold eller træning? Det kan skyldes måden, hvorpå du udfører dine øvelser på, men nogle er også bare mere udsatte for skader end andre af natur. Uanset dine grunde så giver vi dig her tre råd til, hvordan du bedst behandler dine udfordringer.

Kinesiotape

Kinesiotape hedder også i daglig tale sportstape, og det kan bruges til et væld af forskellige ting. Det bruges nemlig til at sikre en række forskellige ting – blandt andet at blodcirkulationen er så god, som den skal være. Lidt i stil med kinesiotape kan man blandt andet også få en rygbandage, som forbedrer transport af ilt og hjælper kredsløbet om lænden. Der er mange fordele ved at stramme op med forskellige redskaber, og du vil altid have gavn af det.

Søg hjælp hos fysioterapeuter først

Det er alfa og omega, at mere alvorlige skader diagnosticeres korrekt, så man kan få den korrekte behandling. Vi har en tendens til lige at give skaden en uge eller to for at få det til at blive bedre, og det er også en OK start. Men bagefter er det vigtigt, at vi opsøger læge eller fysioterapeut, så vi kan modtage den rette behandling. Ellers kan det blive endnu værre for dig i sidste ende med din skade.

Varm ordentligt op og stræk ud

Hvis du døjer med skader, kan det skyldes, at du glemmer at varme op eller ikke strækker ordentligt ud. Det er en essentiel del af træningen, hvis du vil undgå skader. Husk derfor altid at starte med at varme led og muskler godt op.

admin