3 ting, der kan støtte dig under din kørsel

Mange af os har en bil, og mange af os bruger den dagligt. Men det er bestemt ikke alle af os, som kører så effektivt og lovligt, som vi har mulighed for. Der er mange måder at optimere køreoplevelsen på, som samtidig kan give dig bedre forudsætninger for at være en god bilist, og vi kommer her med tre gode råd til dig, når du kører bil.

Slip af med den håndholdte telefon

Det dur simpelthen ikke, at vi kører i bil og taler i telefon samtidig, hvis altså vi tager telefonen med hånden. Den skal sættes i en holder, og det kan eksempelvis være et brodit beslag. Det er vigtigt at tænke på, at det ikke blot handler om, at du så undgår bøder, men om at du faktisk kan være med til at forhindre ulykker, fordi det er uansvarligt at køre med en telefon i hånden.

Fartpilot

Hvis du ikke har fartpilot i din bil, så bør du overveje at få det integreret. Hvis du skal køre en lang strækning i den samme fart, kan det godt være svært at holde den samme fart hele vejen. Hvis du er uheldig, kan du komme til at køre 5-10 kilometer over, hvad du må, og det kan give dig en bøde. Fartpiloten forhindrer det.

GPS
En GPS gør det super simpelt at finde frem, og hvis du ikke allerede har en GPS, bør du investere i en – alternativt kan du bruge din telefon i din mobilholder. Vær dog sikker på, at ruterne er opdaterede, så du ikke render ind i gamle veje eller vejarbejde.

admin