Bliv en sundere virksomhed og dyrk inspirationen

Når man dyrker sundheden blandt sine medarbejdere og i sin virksomhed bringer det en inspirerende mængde energi til arbejdsmiljøet. En energi som dine medarbejdere kan projektere ind i deres arbejde, og som vil bringe glæde i jeres kundeforhold.

En af måderne hvor I nemt og konsekvent kan sørge for, at jeres medarbejdere får fornyet energi i løbet af dagen, er med en økologisk frugtordning.

Med en økologisk frugtordning sørger du for at inspirere en sundere virksomhed, en grønnere politik og bringer motivation til dine kollegaer.

Leverandørerne bag jeres frugtordning har fokus på den højeste kvalitet og naturlig friskhed. Derfor vil I opleve at modtage nøglehulsmærket, frisk frugt, der varierer alt efter sæsonens bedste frugter.

Sunde medarbejdere og en sund økonomi

Når I sætter fokus på sundhed, vil I også opleve, at der følger en sund økonomi. Med frisk frugt vil I kunne nedbringe jeres sygefravær blandt jeres kollegaer.

Den personlige service inkluderer levering helt op på kontoret og en personligt tilknyttet chauffør, der også medtager jeres tomme frugtkurve. De bliver bragt tilbage til for at blive rengjort og selvfølgelig genbrugt for naturens skyld.

Med fokus på naturen og miljøet vil I få mulighed for at tilpasse jeres frugtordning. Dermed får i håndfrugt i det antal, I har behov for, så intet behøver gå til spilde.

Der findes forskellige frugtordninger, hvor den økologiske frugtordning bringer naturens bedste og sæsonaktuelle frugter med stor variation. Det er det naturlige valg.

Undersøg din virksomheds muligheder for at indgå i en frugtordning allerede i dag. I servicen indgår en naturlig fleksibilitet, der er klar til at skræddersy frugtordninger til jer. Tag et sundt valg for jer.

admin