Cyber Monday Danmark – Vær klar til årets største shoppefest online

Cyber monday

Kom til kæmpe shoppefest mandag d. 26. november, når de danske webshops løfter sløret for de vildeste Cyber Monday tilbud. På Cyber Monday er der nemlig masser af penge at spare på dine køb online.

Hvad er Cyber Monday

Cyber Monday er en årlig begivenhed og en kæmpe shoppedag på nettet. Cyber Monday er mandagen efter Thanksgiving torsdag, som man fejrer den fjerde torsdag i november. Datoen for Cyber Monday 2018 er derfor mandag d. 26. november.

Black Friday ligger dagen efter Thanksgiving, og er traditionelt set en årlig shoppedag for de fysiske butikker. I forlængelse af Black Friday holder de fleste online butikker derfor Cyber Monday udsalg.

Når vi holder Cyber Monday i Danmark, kan du finde ekstra gode tilbud online. De fleste danske webshops sætter nemlig prisen yderligere ned i 24 timer på udvalgte produkter i deres Cyber Monday udsalg. Læs med her, og se hvilke webshops der har de bedste Cyber Monday tilbud.

Her finder du de bedste Cyber Monday tilbud

Hos webshoppen emma.dk kan du som medlem shoppe nogle helt vanvittige Cyber Monday tilbud.

Normalt kan du spare op til 85% på kendte mærkevarer hos emma.dk som medlem. Det koster ikke noget at oprette sig som medlem og abonnementet koster kun 85 kr. om måneden. Men på Cyber Monday kan du også få fingrene i ekstremt billige timetilbud, så besparelsen bliver endnu større.

Prøv en uges gratis medlemskab hos ‌‌emma.dk og shop fantastiske Cyber Monday tilbud 2018. Et godt tip er at holde øje med deres time for timetilbud, hvor nogle af de absolutte bestsellers bliver sat ned til priser fra kun 1 kr. Uanset størrelsen på din ordre, så sender de altid med gratis fragt og hurtig levering.

Shop Cyber Monday online hos emma.dk

Hos emma.dk starter Cyber Monday udsalget kl. 00:00, så du bør sidde klar ved computeren, hvis du vil have fingrene i nogle af de gode Cyber Monday tilbud. I 24 timer kan du shoppe billige timetilbud på diverse brands og produkter til både mænd, kvinder, børn og husholdning.

Du vil blandt andet kunne finde billige dagligvarer som Colgate tandpasta, billig deodorant til mænd og kvinder, husholdningsartikler og rengøring m.m. som man jo alligevel bruger relativt ofte, så hvorfor ikke lige spare lidt penge her.

Du vil også kunne finde skønne hudpleje tilbud på Nivea, kropspleje fra Dove, hårpleje fra Kevin Murphy og hårvoks fra American Crew. Så hold skarpt øje med emma.dk‌ Cyber Monday timetilbud, da prisen bliver sat ekstra meget ned i en time ad gangen.

Find den perfekte gave til teenageren på Cyber Monday

Hvis du skal finde den perfekte gave til teenageren i anledning af jul eller fødselsdag, så er det en rigtig god idé at gøre det på Cyber Monday. Langt de fleste teenagere begynder at vise interesse for parfume, makeup og hårvoks når de når konfirmationsalderen, og på Cyber Monday kan du blandt andet finde tilbud på populære mærker til teenageren.

Du vil helt sikkert også kunne finde billigt slik online og finde sodavand tilbud på Cyber Monday hos emma.dk. De forhandler både Haribo, Kims, Cloetta samt Red Bull, Faxe Kondi m.m., så hold øje med om netop din favorit slikpose kommer på udsalg til Cyber Monday og gå shop amok.

admin