David rio chai

David rio chai

Chai latte er en særlig indisk te, som oprindeligt blev handlet på markedet i Indien og lavet fra bunden. Den drikkes bedst med varm mælk, deraf navnet chai latte. David rio chai er en krydret og lækker chai te med noter af bl.a. honning, kardemomme, kanel, karamel og meget andet. Deres produkter produceres i San Fransisco i Californien, og teerne er overvejende økologiske, selvom de ikke markedsføres som økologiske produkter. I produktionen af David rio chai er de gode råvarer i højsædet, og virksomheden støtter forskellige dyreværnsorganisationer, hvorfor mange af teerne er opkaldt efter forskellige dyr.

Blandt David rios sortiment finder du en lang række forskellige te-smage, bl.a. power matcha chai, red panda pumpkin, vanilla chai, mango chai og green tea chai. En kop varm chai latte er perfekt til en kold vinterdag. Teen er ofte meget krydret og fungerer derfor godt sammen med varm mælk og evt. med mælkeskum på toppen og et drys kanel. Den helt rigtige kop chai latte kan give en skøn duft af orienten og er et godt alternativ til en kop kaffe med mælk.

Hvis du har mod på at prøve at lave din egen chai latte derhjemme, er David rios chai et godt produkt at bruge. Med David rio chai er du sikret den samme gode kvalitet, som du finder i cafeernes chai latte, og du kan helt selv vælge, hvilken smag du gerne vil have frem i din chai latte. Er du f.eks. til de mere søde noter, er vanilla chai eller maple chai et godt bud. Eller hvis du bedre kan lide den krydrede type af chai, skal du prøve f.eks. orca spice, eller tiger spice. Chai latte er en lækker og anderledes drik til vinter- eller efterårsdagene, hvor du har brug for varme drikke til at holde dig varm. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med at lave din chai latte selv, er David rio chai den perfekte te at have på lager.

Esther Prætorius