De fineste perler til armbånd er fra Amaida

Hos Amaida finder du de smukkeste og fineste perler til lige præcis de armbånd, du har i tankerne. Lige meget hvilket kreativt projekt, du skal til at springe ud i, om det er halskæder eller øreringe, så har vi perlerne hos Amaida.

Det naturlige og rå udtryk

Iblandt vores mange perler finder du blandt andet de smukke og naturlige perler lavet af porcelæn og keramik. Disse perler giver dine armbånd et mere naturligt og råt udtryk. Kombinerer du det med at bruge lædersnor fremfor en kæde til armbåndet, så opnår du et endnu mere naturligt resultat. Vi har også smukke stenperler, til dig der ønsker at have mere nedtonede armbånd.

Det farverige udtryk

Er du mere til spræl og glitter, så finder du selvfølgelig også det hos Amaida. Vi forhandler blandt andet ferskvandsperler i ægte Marilyn Monroe stil. I vores sortiment finder du også de glinsende Swarowski perler, samt glasperler i alle regnbuens farver. Du kan også vælge at købe en blandet perlepakke og lade skæbnen bestemme, hvordan dit armbånd skal se ud.

En verden af tilbehør

Vi har alt i tilbehør, som du skal bruge til at lave dit armbånd. Alt fra sølv og guldkæder, til låse samt gummi- og lædersnor til de mere naturlige armbånd. Du behøver altså kun at shoppe et sted for at finde alt, hvad du skal bruge til dit næste armbåndsprojekt eller halskædeprojekt. Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller har andre henvendelser, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig godt i gang med din næste fine kreative kreation.

admin