Derfor skal du vælge en kapokmadras til din junoseng

Derfor skal du vælge en kapokmadras til din junoseng

Hvis du har anskaffet dig en junoseng og nu skal til at vælge madres, kan BabyNature give dig mange gode grunde til at vælge den populære Kapomadras. Topmoderne teknikker med hjemmelavet præcision, samt positive erfaringer fra forældre til brugere af kapokmadrassen, er grundlaget for madrassens succes hos nybagte børnefamilier.

Tag et kig på hjemmesiden og finde gode tilbud på kapokmadrassen til din Juno seng.

Isolerende og temperaturregulerende til en god søvn

Med en kapokmadres er du sikker på at give den optimale komfort til dit barn. Madreserne er fuldt isolerende, og du sikrer derfor dit barn mod træk og kulde i løbet af kolde nætter. Varmen fra kroppen gives tilbage til kroppen på en naturlig måde, og madrassens behagelige temperaturregulering sørger for, at dit barn ikke kommer til at svede. Madrassen egner sig både til udendørsovernatning i barnevogn, samt til overnatning i uopvarmede rum. Skal dit barn sove i kolde omgivelser, vil kapokmadrassen altså være et af de bedste valg på markedet.

Kapokmadresserne er designet som et fast underlag, der giver de optimale betingelser for barnets knogleopbygning. En blød og dunet madres er ikke den bedste løsning til et barn i voksealderen, da der her kan være risiko for vuggedød ved kvælning. Dit barn kommer altså til at få en fast og behagelig nattesøvn, der samtidig er sikker og god for kroppen.

Allegivenligt materiale fri for skadelige kemikalier

Udover den gode komfort og temperaturregulering, udmærker kapokmadressen sig ved sit meget allergivenlige materiale. For det første er der ingen skadelige eller allergifremkaldende kemikalier i materialet, og for det andet holder støvmider, bakterier og svampesporer sig væk, da de ikke kan leve i materialet.

Kapokmadressen suger ikke vand og fugt til sig, så den vil ikke komme til at føles klam med tiden, men vil derimod holde sig blød og tør. Det er igen en af årsagerne til, at den er så velegnet til udendørsovernatning i barnvogn, hvor luftfugtigheden godt kan variere. På samme måde vil små uheld med tisseri om natten ikke slide madrassen op og ændre dens karakter den første lange periode, men vil holde sig i god stand længe efter køb.

Kapokmadrasserne fremstilles bæredygtigt og med respekt for regnskoven, så du kan investere med god samvittighed over hele linjen. De er håndsyede, og vil have sin egen, hjemmelavede charme. Søger du et naturligt og bæredygtigt kvalitetsprodukt med charme og personlighed, kan du kigge forbi kataloget hos BabyNature og find din madras til junoseng.

Cathrine F. Poulsen