Displayløsninger for dig

Billeder er en vigtig metode for marketing, info og til at vække interessen effektivt hos folk som ser dem. Derfor er en effektiv måde at fremvise billederne lige så vigtigt. Om det er firmaer eller hjemme i privaten, så er der altid brug for billeder, og selvfølgelig også displayrammerne til. For firmaer der bruger ophængene til reklame eller info, kommer til at udskifte billeder eller plakaterne, ofte. Derfor er en ’normal’ ramme med en bagbeklædning der skal afmonteres, tidskrævende og upraktisk.

De kan bruges i restauranter til at fremvise menuen, noget som også skal kunne skiftes hurtigt og ofte lige så snart ændringer bliver lavet. Desuden kan det være til biografer der skal vise hvilke film de viser, igen noget der udskiftes regelmæssigt. Men det behøver ikke være udelukkende firmaer, der gør brug af disse, da de også sagtens kan passe ind i dit hjem. Læs mere om det her.

Snaprammer

Med snaprammer kan du hurtigt ’klikke’ rammens sider op, og udskifte billedet til. Det er nemt og hurtigt, hvilket især er vigtigt, hvis der er flere rammer der skal udskiftes. Desuden fås rammerne i mange størrelse og varianter. Der er altså rig mulighed for at finde én, der passer til dig og dit formål med dem. Med en snapramme kan du slippe for at have dine sedler, brochurer, plakater etc. hængende med risiko for at blive beskadiget.

Hvis en sådan ramme, der er lavet med fokus på at kunne hurtigt udskifte indholdet, og stadig være fuldt ud effektiv, til at fremvise det du vil have på display, er noget for dig, så er snaprammen den bedste, og mest enkle mulighed for dig. Uanset om det er til egne private vægge eller til venteværelset i dit firma.

admin