Er dit hjem sikret?

Ens hjem skal føles trygt og rart, noget som du kan opnå ved at sørge for at have den rigtige type lås til husets døre. Ruko 1200 serien er en af de sikreste løsning til dit hjem, der samtidig er utrolig praktisk. Serie 1200s låsecylindere er nemlig opbygget af 6 avancerede stifter med 2 kodehøjder pr stift, 12 kodepositioner per nøgle samt desuden d12 teknologi. Derudover har den nogle egenskaber, som gør det til en særlig kompleks lås, hvilket er din garanti for høj sikkerhed. Serie 1200 er desuden praktisk, fordi du her få en nøgle, der kan bruges til det hele, det vil altså sige, at du kan bruge nøglen både til hoved- og bagindgangen – på den måde behøver du heller ikke slæbe rundt på unødvendigt mange nøgler.

4 gode grunde til at vælge Ruko 1200

  1. Den er bore- og dirkesikret
  2. Den har en patenteret profil og d12 teknologi
  3. Nøglerne er af nysølv og kan kun kopieres af godkendte Ruko-forhandlere
  4. Den er godkendt i henhold til DS/En 1303

Derudover får du en grøn kodebrik med dit køb, som du skal bruge, når du skal have lavet ekstra nøgler. Brikken er din sikkerhed for, at kun autoriserede låsesmede kan producere dine nye nøgler.

Samlet sikringspakke

Du kan vælge at købe serie 1200s elementer enkeltvist eller i sam-pak, hvor du kan få flere låse til samme nøgle, flere nøgler og låsecylindere, der passer til låsene i dine døre. Det er nem måde, at få hele huset sikret på én gang, så du og hele familien kan sove roligt hver nat. Har du nogle tvivl eller spørgsmål, så kan du altid kontakte totalaase.dk, der gerne hjælper dig med at finde den rigtige løsning til dit hjem.

admin