Et særligt hjem? Disse ting kan du få på mål

Har dit hjem helt særlige hjørner, eller er der nogle runde former, som du bare ikke kan finde standardløsninger til? Så er du bestemt ikke alene, men der findes ting til dig derude, som slet ikke passer ind i alle de normale steder. Vi kommer her med 3 elementer, som du sagtens kan få lavet efter behov.

Madrasser

Rigtig mange af os har et soveværelse, som ikke lige er en standardstørrelse. Der kan være en kantet krog eller et rundt område, hvor man gerne vil have sin seng, men ikke lige kan få det. Til det kan man faktisk få en skummadras efter mål, så du ikke skal gå på kompromis med din personlige indretning. Så skal du selvfølgelig finde en løsning til din seng, men det er bestemte også muligt.

Spejle til badeværelset

Nogle har badeværelser, som stikker lidt ud og har brug for specialdesigns til runde spejle og trekantede spejle, som kun passer ind i det loftrum, hvor badeværelset er. Der er masser af muligheder for at få spejle tilpasset til lige netop dit unikke rum, og det behøves ikke engang være så dyrt at få lavet de spejle. Men det kan give et utroligt lækkert design i hjemmet med de rigtige spejle.

Gardiner

Det er ikke svært at sætte mange gardiner op i et specialmål, men hvis noget skal være rigtig pænt, skal der en professionel gardinmand ind over, som kan give sit bidrag til dit hjem. Han har ekspertisen, og han ved, hvordan dine rum tager sig allerbedst ud ud fra dine behov.

admin