Få en eventyrlig dag under overfladen hos Den Blå Planet

Få en eventyrlig dag under overfladen hos Den Blå Planet

Leder du efter en aktivitet til efterårsferien, til sommerudflugten eller til børnefødselsdagen? Den Blå Planet er Københavns nyeste akvarium, som inviterer indenfor til en eventyrlig verden under havets overflade. Tag med på rundvisning, kom i nærkontakt med hajer og havoddere, hold en van(d)vittig børnefødselsdag, dyk med hajer eller tag på sommercamp sammen med medarbejderne hos Den Blå Planet – det bliver en oplevelse!

Rundvisning bland eksotiske dyr

Hvis du tager med på en rundvisning i Den Blå Planet, har du mulighed for at komme bag kulisserne hos et af Nordeuropas mest alsidige akvarier. En guide vil fortælle dig om den teknik, der sørger for rent og krystalklart vand til akvariets eksotiske dyr, lige fra hammerhaj til piratfisk. Det gælder den smarte pumpe- og filterteknik, som holder vandet rent og iltholdigt. Samtidig vil du få indsigt i, hvordan den vilde natur har inspireret indretningen og udformningen af de  forskellige akvariemiljøer.

Kom helt tæt på hajer og havoddere

Hvis du vælger programmet for nærkontakt med hajer og havoddere, kan du være sikker på at komme helt tæt på. Her kommer du med om bag den almindelige udstillingsrude, og får et indblik i hele dyrenes anlæg. Her har du mulighed for at prøve at fodre og aktivere dyrene, mens en dyrepasser fortæller om dyrenes historie, levevis og kropsfunktioner. Det er en dag, hvor du vil gå klogere derfra – og en stor undervandsoplevelse rigere!

 

Tag med på sommercamp

Hvis én dag ikke er nok, kan du deltage i Den Blå Planet’s sjove og lærerige sommercamp. Den finder sted i uge 26 og 32, og giver dig mulighed for at komme helt tæt på piratfisk, hajer, insekter og krabber. Her kan du få svar på alle dine spørgsmål om de forskellige arter, og blive klogere sammen med andre nysgerrige drenge og piger på din egen alder. Du oplever hvad dyrepasserens arbejde går ud på, og kommer med bag kulisserne under fodring og pleje.

Kig forbi Den Blå Planet og bliv klogere på en sjov måde!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cathrine F. Poulsen