Find de rette dækreoler til din virksomhed

Dækreoler er specialiserede reoler, som er udviklet til at opbevare dæk. Reolerne er særligt robuste, fordi dæk ofte er tunge, og de er bygget meget stabilt, så opbevaringen af dem er meget sikker. Dækreoler fås i forskellige størrelser alt afhængig af hvilke typer dæk, du skal opbevare.

De fleste autoforhandlere og -værksteder har brug for dækreoler til at opbevare reservehjul og dæk. Når du vælger din reol, skal du være opmærksom på, om du blot skal opbevare dæk, eller du også skal opbevare fælge. I sidstnævnte tilfælde skal du være ekstra opmærksom på reolens kapacitet, da dæk med fælge kan veje noget mere end bare dækkene.

Du skal derudover altid være opmærksom på, at dine reoler er opsat korrekt og forsvarligt. En reol fuld af dæk har en stor samlet vægt, og skulle den vælte, kan det få alvorlige konsekvenser.

Køb en solid, brugt dækreol og spar gode penge

Er du interesseret i at spare penge, kan du altid undersøge, hvilke brugte dækreoler, der er på markedet. Brugte dækreoler er sjældent særligt slidte, men sælges som oftest fordi ejeren har brug for større reoler eller har ændret sit produktsortiment. På den måde kan du spare penge og samtidig få en dækreol i god stand.

Du skal dog altid være opmærksom på, at din reol overholder gældende regler og standarder. En autoriseret forhandler af dækreoler kan hjælpe dig med at godkende dine brugte reoler, inden du gør dit endelige køb.

Hvad enten du skal opmagasinere bildæk, traktordæk eller en helt tredje type dæk, er en dækreol en god investering. Reolerne giver dig overblik over dit lager og sikrer samtidig at dækkene bliver opbevaret så sikkert som muligt.

admin