Fire gode gave idéer til Mors Dag

Træfigurer fra Kay Bojesen

Hvem siger det skal koste en formue at gøre noget særligt for sin mor? Vi på Bestemt.dk har her fundet 4 gode muligheder, hvis du stadig ikke har fundet ud af hvordan din mor skal forkæles i år.

Når vores kalender skriver søndag d. 14. maj, så er det igen blevet tid til at give vores mor opmærksomhed og forkæle hende lidt ekstra. Denne dag er nemlig mors dag – en dag vi ikke bør glemme.

Historien om mors dag stammer oprindeligt fra USA. Det var kvinden, Julie Ward Howe som opfandt denne dag i 1872. Hun var amerikansk forfatter samt kvindevalgretsforkæmper og hun ønskede der skulle være en dag hvor alle holdt fred verden over. Denne mærkedag, som i dag snart er 150 år gammel, er forsat noget vi har valgt at holde ved. I dag er dagen ikke blot en dag vi tænker på fred, vi ser også denne dag som en mulighed for at hylde vores mødre. Sønner og døtre har siden mærkedagen kom til Danmark i 1929, set dagen som en god mulighed for at gøre noget ud over det sædvandelige for deres mor.

Men hvis din mor hører til gruppen af kvinder som har alt, ikke mangler noget og du gerne vil overraske hende med andet end blomster og chokolade, så har vi her fundet 4 skønne ideer til mors dag.

Tørklæde fra Malene Birger

Designeren Malene Birger har designet nogle fantastisk lækre og smukke ting, som helt sikkert ville være en perfekt gave til din mor. Dette skønne tørklæde hedder ”Torus” og er produceret i 100% uld. Tørklædet har de mest elegante farver og er perfekt til sommeren begynder. Enhver kvinde med respekt for sig selv, burde have sådan et tørklæde i garderoben.

 Tørklæde fra Malene Birger

Ur fra Daniel Wellington

Daniel Wellington sniger sig ind som mulighed nummer 2. Uret vi her præsenterer hedder ”Classy Winchester” og vil sikre at din mor skiller sig ud på en elegant og modebevidst måde. Uret er designet med en rem i farverne blå og pink, og så er der som en ekstra deltalje påsat 12 Swarovski krystaller på selve urskiven. Lækker accessoires, som både kan benyttes til hverdag og fest.

Ur fra Daniel Wellington

Ring fra Georg Jensen
Georg Jensen har efterhånden designet så mange lækre ting op igennem årene, at vi vil vove at påstå næsten alle kvinder ejer noget fra dem. De er næsten lige kommet med en ny smykkeserie som hedder ”ALLIANCE”. En utrolig raffineret og tidløs serie, som både omfatter ring, halskæde og armbånd. Vi vil dog her fremhæve den elegante ”enkel” ring, som med sit design er en helt skulptur i sig selv. Hvis du ønsker at tilføje noget til din mors smykkesamling, så er denne ring et godt bud.

Ring fra Georg Jensen

Træfigurer fra Kay Bojesen
Selvom det er mors dag og Kay Bojesen har været på markedet ligeså længe din mor måske kan huske, så er der ikke ret mange kvinder der ikke holder af hans smukke træfigurer. Hvis det er hendes første figur fra Kay Bojesen, så ville aben, elefanten eller den helt nye ravn helt sikkert vække glæde og begejstring hos hende.

Træfigurer fra Kay Bojesen

admin