Flot dansetøj til den kræsne danser

Flot dansetøj til den kræsne danser

Skal du have nyt dansetøj – enten til træning eller turnering – så finder du et stort udvalg af flot tøj i gode kvaliteter hos Happy Dance Feet. Her er både dansetøj til standard og latin, tango og swing.

Hvad kendetegner dansetøj?

Når du skal købe dansetøj, så er det vigtigt at gå efter tøj, der sidder godt på kroppen. Du skal kunne bevæge dig uden at blive generet af tekstilerne, og og så er det selvfølgelig en god idé at vælge tøj, der passer til den form for dans, du udøver.

Det der kendetegner dansetøjet fra Happy Dance Feet er, at det er af virkelig høj kvalitet. Det kan sagtens tåle at blive vasket gang på gang, det fylder ikke meget og det er nemt at have i dansetasken, uden at det bliver krøllet.

Passer til de fleste former for dans

På webshoppen finder du træningsnederdele (både korte og lange), kjoler, toppe, bodystockings og træningsbukser. Tøjet sælges primært til træning, og det er både standarddansere, latindansere, tangodansere og swingdansere, der køber tøjet. Særligt toppe og nederdele sælges meget til dem, der ynder at danse swing og argentinsk tango.

Farverne i webshoppen varierer ud fra, hvad der hitter på de internationale scener i øjeblikket, og netop nu finder du en del i blommefarve, sort, rød og hvid, ligesom der er en smule med leopardprint.

Blonder er et hit på mange toppe og kjoler, og det samme gør sig gældende med læg – her er det bare kjoler og nederdele, der har dem. 

Skal du bruge sømløs undertøj til at have under dit dansetøj eller din discodragt, så finder du også det hos Happy Dance Feet. Både hotpants, trusser, string og underdragter med og uden BH-puder. 

Priserne er fordelagtige, kundeservicen er i top og du får et produkt, som du kan bruge i flere sæsoner på grund af den høje kvalitet.

 

Camilla Skøtt