Flyt godt ind: 3 tips til dig, der skal flytte hjemmefra

At flyve fra reden er noget, som du måske ser frem til, men det er nødvendigvis så let, som det virker til at være. Udover at skulle være uden dine forældre i din hverdag, så er der mange praktiske ting, som ændrer sig, når man flytter ud og skal klare sig selv. Vi giver dig her indsigt i nogle af de ting, så du kan forberede dig en smule.

Få styr på køkkenet

Når du flytter ind i dit nye hjem, skal du huske, at du ikke har de samme redskaber i køkkenet, fordi det som bekendt har være din fars og mors. Derfor skal ud at investere i nyt udstyr, og der er meget, du skal have fat i. Vi anbefaler en mikrobølgeovn som det første, men du skal også have mindre ting som grydeskeer og lignende.

Sig goddag til naboer

Hvis du som ung skal flytte hjemmefra, flytter du typisk i et område, hvor der bor andre unge. Og unge har det som bekendt med at larme lidt ekstra i weekenderne. Hvis du derfor gerne vil undgå klager og lignende, når du holder fester, så bør du blive gode venner med din opgang.

Rengøringsartikler

Hvis du er så heldig, at du har en opvaskemaskine i dine lejlighed, så skal du blot købe opvasketabs ind. Men uanset hvad skal du ud at hente en masse grej til rengøring og oprydning, fordi det er 100 % dit ansvar nu, hvor dine forældre ikke er der mere. Spørg dig mor eller far om gode råd til, hvordan man gør bedst rent.

admin