Gå ikke på kompromis med din sikkerhed i trafikken

Gå ikke på kompromis med din sikkerhed i trafikken

Vi ved alle, at den er vigtig, og at vi bør tage den på hver gang, vi hopper på cyklen. Nemlig cykelhjelmen. Det er dog de færreste af os, der rent faktisk gør det, selvom vi ved, at vi bør. Det er dog god sund fornuft at cykle med hjelm, da en cykelhjelm kan reducere hovedskader ved et styrt – og nogle gange kan cykelhjelmen ligefrem være forskellen på liv og død. Der er derfor mange gode grunde til at bruge hjelm, hvis du vil føle dig tilpas i trafikken og ikke gå på kompromis med din sikkerhed – man ved aldrig, hvornår der kan ske et uheld. 

Vælg den rigtige cykelhjelm 

Hvis ens cykelhjelm er behagelig at have på og samtidig også har et pænt udtryk, så er chancen også større for, at man tager den på hver gang og ikke smider den ind bagerst i skabet. Det er vigtigt, at cykelhjelmen har den rette størrelse, så den sidder vandret på hovedet og ikke ryger tilbage i nakken, hvor den på ingen måde beskytter. Derudover er det vigtigt, at remmene er stramme og sidder godt til, men selvfølgelig stadig behageligt. 

Stort udvalg af cykelhjelme hos Bike&Co 

 

Hos Bike&Co kan du heldigvis finde et stort udvalg af cykelhjelme, hvor kvaliteten er i top. Alle deres hjelme opfylder de sikkerhedskrav, der stilles til cykelhjelme, så du kan være sikker på, at du får en hjelm, der beskytter optimalt. Du kan vælge imellem et væld af forskellige størrelser, modeller og designs, så du kan finde den, der matcher det, du søger. Bike&Co har alle de kendte mærker såsom Bell, Giro, Uvex og Abus – alt sammen til konkurrencedygtig priser! Når du køber din cykelhjelm her, så går du i den grad ikke på kompromis med din sikkerhed. 

Klik ind på deres hjemmeside og find den hjelm, der falder i din smag. 

 

 

 

 

 

Michelle Løhde