GN Resound sørger for innovative høreoplevelser til dig

Oplever du problemer med at følge med i, hvad der bliver sagt omkring dig? Hører du dig selv sige ”hvad” flere gange dagligt? Så kunne det tyde på, at du skal have købt dig et høreapparat. Eksempelvis et høreapparat fra GN Resound. Og heldigvis er der hjælp at hente hos Japebo.dk, som er en online høreshop. På deres onlineshop finder du alt det, du kunne have brug for til at opnå den optimale lydoplevelse hver dag. Og ikke mindst for at du skal undgå at sige ”hvad”, men faktisk kan høre, hvad der bliver sagt i første omgang.

I deres sortiment er blandt andet nævnte GN Resound, der er ejet af GN Store Nord, og som er blandt verdens største producenter af høreapparater. Virksomheden har eksisteret siden 1943, og har lige siden da haft dyb fokus på innovative løsninger, som har kombineret nytænkning med solid teknologi. Og det har selvfølgelig været baseret på dyb audiologisk indsigt samt god forståelse for høreapparatbrugere, og hvad netop disse mennesker har brug for i et høreapparat. Faktisk er Resound udviklerne bag den prisvindende ”Smart Hearing” teknologi, der hjælper brugerne og deres familie og venner til bedre kommunikation og forståelse og dermed øget livsglæde. Helt konkret vil det sige teknologi, som gør det muligt med høreapparatet at fokusere på det, du som bruger ønsker at fokusere på ved et middagsselskab eller lignende. Støjen fra de andre borde vil ikke gå ind og ødelægge oplevelsen. I stedet kan du nyde snakken med dem omkring dig.

Udover selve høreapparatet, kan du også få deres udvalg af tilbehør hos Japebo.dk. Al deres tilbehør er trådløst, og som er gjort nemt og intuitivt. Det skal nemlig ikke være bøvlet at have den optimale lydoplevelse hver dag. Det sikrer du også ved at god vedligeholdelse af apparatet. Og hos Japebo.dk kan du også finde netop dette. De har nemlig et omfattende sortiment af produkter til rengøring og vedligeholdelse.

Hvis du sidder med spørgsmål til dit kommende køb af høreapparat eller tilbehør hertil, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte Japebo.dk. Du kan chatte med dem på hjemmesiden, ligesom du kan skrive en mail til info@japebo.dk. Har du brug for en tilslutning eller en vejledning, kan en af hørespecialisterne hjælpe dig i butikken i Slagelse. Her skal du blot ringe først på telefon 80 20 80 90 og bestille tid.

admin