Gør din computer klar til arbejdet

Med det rette styresystem eller Office-pakke kan du opgradere din computer og dermed gør dit arbejdsflade mere funktionel og rar at bruge. Hos Softwarenow.dk kan du finde forskellige versioner, der kan dække dine behov uanset om du bruger din computer til studie, hjemmearbejde eller som erhvervsdrivende.

Hvilke produkter kan du finde?

  • Windows 10: Det bedste styresystem, hvis du sværger til Windows. Den fås i flere versioner, enten som Home, Professional eller Enterprise, som alle indeholder alt det, du kender fra de forrige Windowssystemer, blot i udvidet og forbedret form, udgaverne Professional go Enterprise har derudover forskellige tilføjelser, der kan hjælpe dig i din virksomhed eller ligndende.
  • Office-pakker: De populære Micrsoft Office-produkter kan du selvfølgelig også fine her – uanset om du bruger en PC eller Mac. Du kan finde Office-pakker fra 2016 og 2019 samt Project og Visio Professional, så du kan finde en, der dækker dine behov om du så er studerende eller erhvervsdrivende.
  • Server: Serversystemer fra Microsoft, der let kan downloades, så du nemt kan oprette en server for din virksomhed – det eneste du skal bruge er en computer, der kan fungere som din server.

Undgå tidsspilde

Softwarenow leverer dine indkøbte produktnøgler på mail inden for 2 minutter, så dy kan downloade og installere med det samme og gå direkte i gang med arbejdet – det er nemt og bekvemt og betyder, at du ikke spilder din tid med at vente på, at få en cd leveret med posten. Du kan gøre brug af deres vejledninger, der ligger tilgængelige på deres hjemmeside, i installationsprocessen eller kontakte dem gennem deres online kontaktformular, hvis du har spørgsmål til valg af produkt. Ellers kan du læse mere om de forskellige versioner under produktbeskrivelserne, så du får valgt det helt rigtige, der passer til dine behov.

admin