Hold en fantastisk fiesta

Hold en fantastisk fiesta

Hos Partybutikken.dk har de alle de ting du skal bruge til at holde en fed temafest. Hvad med at holde en fed Fiesta fest. En Fiesta fest handler om sjov, dans, latter og velsmagende mad. Partybutikken.dk har alt det du skal bruge til en Fiesta fest der ofte holdes udendørs om sommeren og passer til alle aldersgrupper, lige fra småbørn til voksne.

Spansk temafest

Ordet fiesta betyder ‘fest’ på spansk, så idéen er at hylde spansk kultur til festens tema. På den måde kan du gøre festen lidt spændende ved at gøre dine gæster opmærksomme på Spaniens vidunderlige kultur. Når vi taler om spansk kultur, er en ting, vi ikke kan ignorere, og det er pinataen –  fyldt med legetøj og slik, som du naturligvis også kan købe hos Partybutikken.dk. Uden den bliver din fiesta til en fiasko. Hvis du er en dygtig kok, kan du servere en lækker paella.

Mexicansk temafest

Hvis temafsten skal være mexicansk er det denne kultur, der er temaet for festen. Partybutikken.dk har naturligvis sombrero hatte og maracas som du kan give til dine gæster for at fuldende festens tema. Det vil give din fest den traditionelle mexicanske touch. De har også partyglas til dine Margueritas hos Partybutikken.dk. Og der skal serveres nachos og peberfrugter fyldt med dip. En mexicansk temafest kræver god musik, så glem ikke at spille Macarena eller noget andet lækkert mexicansk for at få folk ud på dansegulvet med de maracas.

Dekorationsideer til din temafest

Hos Partybutikken.dk kan du købe de temafest dekorationer du skal bruge til din fiesta. Det bør være farverige, lyse, muntre ting der repræsenterer det tema, du har valgt. Flag, servietter, balloner og borløbere fra Partybutikken.dk kan for eksempel være i farverne rød, hvid og grøn – der er farverne på mexicansk flag for at dekorere festlokalet. Glem ikke at tilføje røde, hvide og grønne balloner til festen. Du kan placere et stort mexicansk flag midt i rummet og bruge flere mindre flag til at dekorere væggene og bordene, samt en bordløber. Du kan også bruge plakater fra Mexico til at dekorere partiernes vægge. Du kan også tage et par lyse farver og sy dem i form af farverige striber for at tilføje til det sjove miljø. Anbring oppustelig kaktus nær døren for at byde gæsterne velkommen.

Hav en skøn fiesta.

Lykke Holzmann Søby