Hudpleje til alle hudtyper hos cremedelacremeshop.dk

Hudpleje til alle hudtyper hos cremedelacremeshop.dk

Uanset hvilken tid på året det er, hvor gammel du er, og hvilken hudtype eller skin tone din hud har, bør du være meget opmærksom på hudens behov og sørge for at pleje den med hudpleje produkter i høj kvalitet – døgnet rundt. Ellers kan du risikere at ende med tør, livløs hud, som ældes før tid på grund af udtørring eller anvendelse af de forkerte pleje produkter. En velplejet hud udstråler sundhed og velvære, og gløder af vitalitet og ungdom. Med den rette hudpleje kan du trække år fra din alder – og forhindre, at der lægges flere til.

Især på disse breddegrader er det vigtigt at beskytte sin hud mod vind og vejr. Om vinteren bør du anvende fede cremer – allerhelst med en plejende olie eller serum som base – for at undgår, at frosten skader din hud, for eksempel ved at forårsage karsprægninger, som efterfølgende kun kan fjernes ved laserbehandling. Hos cremedelacremeshop.dk er vi stolte over at kunne præsentere Tromborg – det danske mærke, som med cremen ”Below 10 degrees” og den tilhørende serum har beskyttet danske kvinders sarte hud mod frostens bid i over 15 år.

Også om sommeren bør du gøre beskyttende hudpleje til en del af din rutine. Her er det vigtigt hver dag at iføre sig ansigtscreme, som indeholder solbeskyttelse, for at undgå de grimme solskader, som også kun kan fjernes med laser.

Hos cremedelacremeshop.dk finder du lækre hudpleje produkter fra kendte, internationale mærker som for eksempel Biotherm, Clinique, Creme de la Creme, Estee Lauder, Herome, La Prairie, Lancome, Nilens Jord, Clean, Ole Henriksen, Sisley, YoungBlood, Tromborg, Decleor, Beaute Pacifique, CHANEL, Dior, Elizabeth Arden, bareMinerals og Badeanstalten. Alle brands fra producenter, som borger for den høje kvalitet og holder en utroligt høj standard. Samtlige mærker finder du i alle velassorterede butikker og stormagasiner – hos cremedelacremeshop.dk finder du dem blot billigere!

 

Astrid Pedersen