Hundeudstyr og legetøj fra Dollardog.dk

Hundeudstyr og legetøj fra Dollardog.dk

Hunden er menneskets bedste ven. Det hører vi tit, og som hundeejer vil man gerne honorere dette venskab. Mange bliver overrasket over, hvor meget det kræver at give sin hund de aller bedste vilkår for at have et godt dagligliv ud over hundefoder i høj kvalitet og den obligatoriske mad- og vandskål. Mange tænker ikke over udgifter til bæretaske til hunden, hundeseler, legetøj til hunden (så den kan holde sig aktiveret mens dens herre er på arbejde), hundeshampoo, børster og neglesakse til hunde, hundedækkener (så hunden kan holde sig varm selv i frostgrader), potevoks (til beskyttelse mod salt og varm asfalt) og alt det andet tilbehør til hund, som man pludselig finder ud af er nødvendigt.

 

HosDollardog.dk kan du spare mange penge på foder, hundeudstyr, hundelegetøj og andet tilbehør til hunden. Her finder du såvel våd- og tørkost som godbidder til hunde, alt til hundens røgt og pleje samt andre toilet artikler til hunde, loppemiddel (og anden håndkøbs medicin) og hundeposer. Du kan også gå på opdagelse i det brede sortiment af hundesenge, hundedækkener, mad- og vandskåle, hundeliner, bæretasker og meget andet tilbehør – alt i højeste kvalitet og særdeles slidstærkt.

 

I afdelingen for hundetilbehør finder du blandt andet mærker som Back On Track, Hunter, Buster, Hurtta, Trixie og WetDog. Uanset din hunds størrelse eller race kan du sagtens finde dækkener og senge, som passer til netop din hund. Alle mærker er anerkendte og velansete, og samtlige produkter lever op til de høje standarder, som sættes på området.

 

Al hundelegetøj fra Dollardog.dk er testet og dokumenteret giftfrit. Dette gælder for såvel bolde som legetøjs kødben og plysdyr. Inden for hundelegetøj finder du mærker som Apport, BeCo,

Chuckit, Happy Tails, Hugglehounds, Hunter, Julius, Jolly Pets, Karlie, Kong og Planet Dog.

 

Køb hundeudstyr og legetøj til hunde hos Dollardog.dk og få gratis fragt ved køb for over 600 kr.

 

Astrid Pedersen