Hvad er et epoxy gulv?

Er et spørgsmål, vi ofte bliver stillet hos Vestbjerg Epoxygulve, og hvis du er interesseret i svaret, forklarer vi her, hvilken størrelse et epoxy gulv er. Det er nemlig ikke så kompliceret, som mange tror. Epoxy er et plastmateriale, der består af to hovedkomponenter – en hærder og en binder. At opnå det optimale blandingsforhold imellem de to kan være en større udfordring, og eftersom epoxy har en rekordhurtig hærdningstid, når det først er hældt ud over underlaget, er det et must at have en professionel til at klare opgaven. Vi advarer derfor på det kraftigste imod, at du forsøger at lægge et epoxy gulv på egen hånd. Til gengæld klarer vores professionelle fagfolk meget gerne opgaven for dig, uanset om gulvet skal lægges privat eller på et værksted, lager, fabrik, landbrugsbygning, garage eller sportshal. Hos Vestbjerg Epoxygulve er vi perfektionister, og vi stræber efter at levere fejlfri resultater – hver gang. Vi løser opgaver af enhver størrelse, og vores øje for de små detaljer vil også komme dig til gode.

 

Derfor skal du vælge et epoxy gulv fra Vestbjergepoxygulve.dk

Epoxy gulve har mange fordele og kvaliteter. Som udgangspunkt er gulvtypen tiltænkt industrien, men den kan også være nyttig i mange andre sammenhænge – eksempelvis i private boliger eller i lokaler, hvor der dyrkes sport. Epoxy er et modstandsdygtigt og skridsikkert materiale, og så er det exceptionelt nemt at rengøre og vedligeholde. Mange forstår først for alvor, præcist hvor solidt epoxy er, når vi fortæller dem, at epoxy gulve er tre gange stærkere end betongulve. Det er netop derfor, epoxy gulvet ikke tager skade, når tunge genstande såsom biler og pallevogne kører hen over det.

Vestbjerg Epoxygulve hjælper dig hele vejen

Det eneste, der kræves, før vi kan lægge et epoxy gulv hos dig, er, at underlaget er tørt, og at lokalet har en minimumstemperatur på ti grader. Vi tilbyder epoxy gulve i mange forskellige designs og farver, og du bør allerede nu begynde at overveje, hvilket formål, dit epoxy gulv skal tjene, samt hvilket udtryk, du ønsker, det skal have. I tilfælde af, at det er dit private hjem, du er på udkig efter et epoxy gulv til, så anbefaler vi i særdeleshed denne gulvtype til køkkenet, bryggerset, badeværelset og garagen. Hvis du har brug for hjælp, så kontakt os endelig på telefon +45 ​41 28 33 43 eller mail info@vep​oxy.dk.

admin