Køb en ekstra skovl til minigraver og gør din maskine mere alsidig

Minigraveren er en populær maskine, og det er med god grund. Den robuste og stærke lille maskine kan løse mange opgaver og er samtidig nem at transportere. Med en ekstra skovl til minigraver kan du få endnu mere ud af din minigraver.

Det er oplagt at investere i en minigraver, hvis du har en virksomhed indenfor anlægs- eller byggebranchen. Den lille maskine er stærkere end den ser ud, og så kan den komme til mange steder, hvor en stor gravemaskine ikke kan. Minigraveren er derfor et godt køb, hvis du løser mange forskellige små opgaver og har kunder på forskellige lokationer.

Når du har løst en opgave ét sted, er det bare at læsse minigraveren op på en trailer og køre videre til næste opgave.

Invester i ekstraudstyr til din minigraver og løs endnu flere opgaver

Som så mange andre smarte maskiner har minigraveren mange muligheder. En af dem er at tilkøbe ekstraudstyr til forskellige opgaver. Minigraveren kommer ofte med en standardskovl, som er god til det meste, men som med fordel kan afløses af mere specialiserede skovle.

Skal du for eksempel grave i våd og kompakt lerjord, er det en fordel at have en lerskovl. Den er smallere end den almindelige skovl, men glider til gengæld nemmere gennem den tunge jord.

En risteskovl har to funktioner: Den kan grave, men samtidig også sortere. Med små riller i bunden lader skovlen jord og sand falde ud, mens større objekter såsom grene og sten beholdes i skovlen.

En planereskovl er også et godt tilkøb for de fleste virksomheder. Planereskovlen kan udjævne en lang række materialer, både sand, jord og grus. På den måde kan du hurtigt og effektivt opnå en plan overflade.

admin