Komfortable og robuste sikkerhedstræsko til den seriøse virksomhed

image

En af forudsætningerne for at gå glad på arbejde er at man føler sig sikker og tryg. I de mere fysiske brancher såsom byggebranchen og landbrugsbranchen er dette ekstra vigtigt, fordi man ofte arbejder med tunge emner og heftige maskiner. At sørge for gode sikkerhedstræsko er en af de bedste måder at passe på dine medarbejderes fødder.

Med sikkerhedsudstyr er sigtet at undgå ærgerlige arbejdsskader, og der er da også regler for fodtøjet i de fleste brancher. Ikke desto mindre sender det et godt signal til dine medarbejdere hvis du lader dem vide, at de altid kan bede om et par nye sikkerhedstræsko. Dette styrker tilliden mellem dig og dine medarbejdere, mens deres arbejdsglæde og motivation også højnes.

Sikkerhedstræsko er et særdeles fleksibelt fodtøj, fordi de er lette at tage af og på, uden at de tager for let på sikkerheden. Mange håndværkere skal for eksempel skiftevis arbejde inde og ude, og der bliver det irriterende i længden at skulle snøre støvlerne for så at løsne dem igen mange gange i træk.

image-1

Invester i dine medarbejderes sikkerhed og arbejdsglæde

På olholm.dk kan du finde et stort udvalg af træsko både med og uden sikkerhed. De forhandler mærker som Brynje, Sika, Euro-Dan med mere. Det store udvalg betyder at du helt sikkert kan finde de rette sko til dine medarbejdere.

Sikkerhedstræskoene på hjemmesiden overholder de gældende regler, og er dermed en fornuftig investering i dine medarbejderes sikkerhed og arbejdsglæde. Skoene fås i alle størrelser og kan bruges af stort set alle brancher, både indendørs- og udendørsbaserede.

Olholm.dk forhandler desuden også en række andre typer sikkerhedssko og arbejdstøj. Så hvis du synes det er ved at være på tide at virksomhedens garderobe får et løft, så kig dig om på deres hjemmeside.

admin