Lette kvalitets lufttelte fra Kampa

Lette kvalitets lufttelte fra Kampa

Elsker du at campere – men er du træt af at skulle slæbe rundt på et tungt og besværligt fortelt, som tager en evighed at slå op, og samtidig er rigtig vanskeligt at håndtere? Gider du ikke stå og bakse med teltstænger, barduner og pløkker – og er du rigtig led og ked af dårlige fortelte, som enten ikke slutter tæt, eller også slutter lidt for tæt, så du vågner drivvåd af enten kondens- eller regnvand? Så bør du overveje et letvægts fortelt – for eksempel et af de ultra nemme, let håndtérbare og super fleksible lufttelte fra Kampa. Et lufttelt er et nemt og bekvemt alternativ til et standard fortelt til campingvogn. Luftteltet er et oppusteligt telt – du slipper helt for irriterende teltstænger! Det eneste, du har brug for, er en pumpe, så du kan pumpe luftrammen op indtil teltdugen er perfekt udspændt. Så bærer luftteltet sig selv – og da teltdugen på Kampa lufttelte er fremstillet af Expert WeathershieldTM materialer, som er ekstra beskyttende overfor vejrlig og samtidig ekstremt åndbart, er du behørigt skærmet mod vind og vejr, samtidig med at du undgår dannelse af kondensvand.

 

Kampa lufttelte fås i mange forskellige og varierede udformninger. Fælles for alle Kampa lufttelte er, at de alle har en utroligt effektiv udnyttelse af de få kvadratmeter. Samtlige Kampa lufttelte er virkelig godt disponeret, og giver mulighed for – og plads til – såvel opbevaring af tøj, mad og drikke som soveplads og hyggekrog. Samtidig er det rart at have lidt ekstra plads ud over den lidt trange campingvogn, især på de dage, hvor det regner, eller man af andre grunde ikke har lyst til at bevæge sig uden for campingvognen.

 

Med et Kampa lufttelt sparer du både plads og energi – og hvis du køber dit Kampa lufttelt hos campingudstyr.dk, sparer du også samtidig mange penge i forhold til de fysiske forretninger.

 

 

Astrid Pedersen