Mam sutter og sutteflasker

Mam sutter og sutteflasker

Mam er et firma med oprindelse i Østrig, som fremstiller mange forskellige produkter til babyer. Firmaet blev grundlagt i 1976 af Peter Röhrig, og det var også i dette år, at den første Mam sut blev solgt. Peter Röhrig ønskede selv at skabe et produkt, som var både funktionelt og æstetisk tiltalende, samtidig med, at det var sikkert at bruge. Han var selv en passioneret familiefar, der ønskede det bedste til sine børn, og da tidens udvalg ikke var godt nok, besluttede han sig for selv at gøre noget ved sagen. Siden da har det taget fart for det børnevenlige firma, og idag er Mam et af de mest anderkendte mærker inden for produktion af artikler til de helt små. Mam har altid været et mærke, som har kunne garantere for kvaliteten samtidig med, at varerne er fremstillet af sikre materialer. Dengang som idag, udvikles produkterne i et unikt teamwork mellem videnskabsfolk, kunststofeksperter og designere, for at sikre det bedste resultat. 

Mam producerer mange forskellige produkter til børn og babyer, som især er kendetegnet ved at have forskellige praktiske funktioner. Det er dog især Mam sutter og sutteflasker, som er værd at overveje. Eksempelvis er der lavet en anti-colic linje, som hjælper de helt små med at føle sig ekstra godt tilpas. Ved anti-colic sutteflaskerne kommer der ingen luft igennem sutteflasken, hvilket gør spiseoplevelsen meget lig den naturlige ved bryst. Derfor er disse sutteflasker også gode for fædre, da barnet så ikke mærker den store forskel imellem far og mor. 

I forhold til sutter står Mam også utroligt stærkt. Sutterne fra Mam er udviklet sådan, at de sikrer en korrekt udvikling af kæben. Derudover lyser sutterne i mørke, så de er nemme at finde hvis de bliver tabt om natten. Desuden er de meget nemme at sterilisere – de kræver blot tre minutter i mikroovnen, for at være helt bakteriefri.  

Katrin Sørensen