Massagestol

Massagestol

Der findes et hav af forskellige massagestole på markedet, og det kan således være lidt af en jungle at finde rundt i.

Moderne massagestole fås både med 2D og 3D teknologi, hvor sidstnævnte anses for at være den bedste kvalitet. 3D-massagestolen giver en mere avanceret massage på grund af rulle- og motorsystemet. Det giver en mere glidende og effektiv massage og kommer meget tæt på at minde om menneskelig massage. Dog kan mindre også gøre det, og en 2D-massagestol vil ligeledes være et godt køb, hvis man er ude efter forkælelse til kroppen. 

Massagestole kan også scanne ryggen, inden massagen begynder. Det er en avanceret teknologi, der sikrer, at massagen er tilpasset lige præcis din krop. Igen er der forskel på, om det er en 2D eller 3D massagestol. Selvom de begge laver en scanning, vides det, at 3D-stolen laver en mere nøjagtig scanning i højere kvalitet. 

Massagestolen øger trivslen på arbejdspladsen

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at massagestole er den ypperste luksus, hvis du skal forkæle dig selv, dine nærmeste eller dine kollegaer i virksomheden. Massagestolen er ren afslapning, og en tur i stolen vil være alle til et bedre menneske. Det er vigtigt at huske at være god ved sig selv, og det kan en massagestol hjælpe med, for det vil bidrage med en følelse af velvære i topklasse. Særligt hvis du ønsker at øge trivslen blandt dine medarbejdere, vil det være fordelagtigt at investere i en massagestol til arbejdspladsen. Således kan de stillesiddende medarbejdere forkæle kroppen i pauserne og vende tilbage til arbejdet med fornyet energi. En sådan investering til arbejdspladsen vil skabe glæde ved at komme på arbejde, få medarbejderne til at føle sig værdsat og i sidste ende føre til, at medarbejderne yder en større indsats og er mere produktive. Der er alt at vinde ved at investere i en massagestol til arbejdspladsen.

Signe Buchholtz