Niveaumåling til væskeopbevaring

Arbejder du med tanke, bassiner eller andre former for opbevaringsløsninger af væske, så ved du nok, at niveaumåling ultralyd er en super vigtig del af arbejdet. Dog findes der et stort udvalg af måleinstrumenter, der kan dække ens behov og det kan svært at skelne det ene fra det andet. Derfor er det vigtig, at når man skal vælge sit måleudstyr til niveaumåling, at fokus på tre ting.

Kvalitet, brugervenlighed og levetid

At sætte fokus på kvaliteten af ens måleudstyr virker naturligt, næsten som en selvfølge. For der er ikke nogen, der vil investere i udstyr af dårlig kvalitet. Dog betyder kvalitet ikke nødvendigvis, at noget er lavet bedre end andet, for når det kommer til niveaumåling, så handler det lige så meget om opbevaringen, der skal måles i og hvad der skal måles. Her er det vigtigt, at niveaumåleren matcher ens behov, så man kan sikre højeste måle-kvalitet.

Den anden ting, som man bør have fokus på er brugervenlighed. Brugervenlighed er en vigtig faktor – særligt hvis man vil helgardere sig selv og sikre, at alle kan betjene niveaumåleren. På den måde er brugervenlighed med til at sikre, at der ikke sker fejl. For jo nemmere og lettere niveaumåleren er, at betjene, jo færre fejl sker der oftest. Derudover, så er man sikker på, at de fleste der er i kontakt med måleren er i stand til at betjene den, uden at man skal frygte dobbeltarbejde.

Den tredje ting som man bør have fokus på, er levetid. Det er for mange en naturlig ting, at skulle vurdere levetiden på ens niveaumåler, men ikke desto mindre så kan det godt blive overset eller glemt i mængden af andre specifikationer, der også er vigtige. Derfor bør man vurdere hvad ens behov er, hvilken opbevaringsløsning, der er tale om og væskens effekt på udstyret.

admin