På Thordal.dk finder du Danmarks bedste hundeklippere

På Thordal.dk finder du Danmarks bedste hundeklippere

Alle hunde fortjener det bedste, og det gælder alt fra foder og kurv til den hundeklipper, de bliver trimmet med. På Thordal.dk har vi samlet et udvalg af hundeklippere til privat og professionelt brug – eksempelvis til en hundefrisør. I vores webshop finder du kvalitetsrige klippemaskiner fra førende producenter på markedet såsom Oster, der er vores personlige favorit. Du skal ikke kun klippe din hund af æstetiske årsager, men også fordi du ofte øger dens komfort betydeligt, når dens pels bliver trimmet. Det gælder særligt, hvis genererende hår dækker hundens øjne, eller hvis en lang pels slæber langs jorden.

Gode råd til valg og brug af hundeklippemaskiner

Vi anbefaler alle vores kunder, at de overvejer følgende ting, før de vælge en hundeklipper:

1) Hvor ofte skal den bruges?

2) Til hvilket/hvilke formål skal den bruges?

Når du har det på plads, bliver udvalget indskrænket, og du får nemmere ved at udvælge den maskine, der passer bedst til dine og din hunds behov og krav. Desuden er vi hos Thordal.dk fortalere for hundeklippere, som tillader brug af afstandskamme, og hvor skæret kan skiftes, da det giver dig en større fleksibilitet. Det bedste klipperesultat opnås ved brug af maskine og saks, hvor hundeklipperen anvendes til hundens krop, og saksen bruges til hundens hoved, ben og hale. Desuden er det også vigtigt, at hundens pels er redt igennem, inden du påbegynder klipningen. Hvis din hunds pels er grov, kraftig eller filtret, anbefaler vi, at du trimmer den med et groft skær uden brug af afstandskamme.

Thordal-Christensen er din ekspert i klippeudstyr

Vi har mange års erfaring med køb og salg af klippemaskiner til hunde og andre dyr, og det gør os i dag til specialister inden for branchen. Hvis du har lyst til at gøre brug af vores kompetencer, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 86 42 13 33 eller mail lars@thordal.dk.

admin