Pas på din firbenede øjesten med en hestetrimmer

Især om vinteren kan det være en god idé at klippe sin hest. En trimmet hest er en hest, der ikke sveder så meget, og som hverken bliver kold efter en svedig ridetime eller overophedet under ridetimen. Fordelene er mange ved at trimme sin hest. Går du til stævner, er det også nemmere at strigle, rense og generelt holde hesten ren og pæn, hvis den er trimmet.

De bedste trimmere

Hos Thordal forhandler vi hestetrimmere og klippeudstyr i høj kvalitet. Vi sælger produkter fra anerkendte mærker såsom Aasculap, Andis, Hauptner og Oster, for at nævne nogle få. Vi har altså mærker i vores sortiment, som du kan stole på. Søger du trimmere, der kan ordne hovedet og benene, så har vi også hestetrimmere i mindre størrelser, som kan få fat i hårene på de mindre områder.

Klip din hest og hold den sund og ren

Skal du på jagt eller har din hest dækken på hele vinteren, så køb en kvalitetstrimmer fra Thordal, og hjælp hesten af med pelsen, der kan overophede den. Med trimmere fra vores sortiment kan du både lave sporklipning, tæppeklipning, hel- og halvklipninger. Hvad end dit og din hests behov er, så har vi trimmeren til det.

Få råd og vejledning

Er du ikke helt sikker på, hvilken trimmer der vil fungere bedst for dig og din hest? Så kan du altid søge råd og vejledning hos os. Vores team er mere end klar til at hjælpe dig og din hest med at få den mest optimale løsning for jer. Du kan kontakte os via telefon eller mail. Vi ser frem til at hjælpe dig.

admin