Pindhus.dk

Pindhus.dk

Pindhus.dk er en online shop, der forhandler mange forskellige spændende ting til hus og have. Pindhus.dk er opkaldt efter en gård med samme navn, og er også vokset ud af en god gammeldags gårdbutik. Pindhus.dk har med sin landlige oprindelse et bredt udvalg af skønne varer fra landet og fra gården, som kan pryde hjem og have og give lidt ekstra idyl til hverdagen. Derfor henvender Pindhus sig primært til mennesker, som elsker den landlige idyl tilsat et strejf af luksuriøsitet. Pindhus.dk er en moderne webshop som, udover at forhandle fortryllende varer, går utroligt højt op i at give kunderne en god oplevelse. Hos Pindhus er det essentielt at alle får en god og personlig vejledning og betjening, og man kan altid tage kontakt til dem, hvis man har spørgsmål eller forespørgsler. Har man lyst til at se produkterne i levende live, kan man altid besøge den charmerende fysiske butik, som ligger midt i Silkeborgs gamle kvarter – en oplevelse der er værd at opsøge. 

Pindhus har et bredt udvalg af fortryllende sager til blandt andet have og udeliv. Man finder eksempelvis de mest charmerende små fuglehuse og foderbræt, samt mange smukke lanterner og nips til terrassen eller til altanen. Man finder også alverdens dejlige sager til stue, værelse og badeværelse, både i form af møbler, lamper og tekstil. Ser man under kategorien “brugskunst”, bliver man desuden hurtigt forført af de mange skønne vaser, krukker og stager. Udover ting til boligen og til haven sælger Pindhus også en lang række delikatesser og specialiteter. Man kan blandt andet få fingrene i de populære Nicolas Vahé produkter og et udvalg af italienske lækkerier. 

Er man på udkig efter en værtindegave, en fødselsdagsgave eller lignende er Pindhus.dk også et oplagt valg – her kan man nemlig sammensætte dejlige og anderledes gavekurve efter smag og behag. 

 

 

Katrin Sørensen