Præmature tøj

At blive forældre til et præmaturt barn er en noget anderledes start på livet, end den de fleste forventer. I sådanne tider er der meget at bekymre sig om, og at finde babytøj i de rette små størrelser til en overkommelig pris kan være en svær opgave.

Med tøj fra Farmorsoutlet.dk skal I, som nybagte forældre til et præmaturt barn, ikke længere bekymre jer om, at give jeres barn den bedste komfort. Her finder I alt lige fra neonatal babytøj til sparkedragter, kjoler, huer og meget mere. Alt hvad du behøver for at give dit barn den bedste start, kan du finde der.

Hos Farmorsoutlet.dk kan du nemlig altid finde gode tilbud på præmature tøj i den højeste kvalitet. I webshoppen kan du få tøj i alle regnbuens farver, med flotte motiver og skønne mønstre. De tilbyder et stort udvalg fra kvalitetsmærker såsom Fixoni, Beebo og Blue Suede Moose, der alle producerer tøj i 100% økologisk bomuld, og i størrelser helt ned til 0,45 kg.

Hvis du leder efter specialfremstillet tøj i 100% bomuld til kuvøsebørn, så kan du hos Farmorsoutlet.dk købe skønne produkter fra mærket Tiny Me. Alt deres kuvøse tøj er praktisk designet, så det er nemt at komme til for både forældre og plejepersonale. Du kan vælge enten at købe eller leje kuvøse tøj til dit barn – det hele er specialsyet i England og i dejlig blød kvalitet.

På Farmorsoutlet.dk får du hurtig levering i hele landet, og hvis du er i tvivl om, hvilke produkter, der passer bedst til dine behov og ønsker, så har de telefontid alle dage fra kl.12.00-22.00.

Anbefaling af præmature tøjstørrelser

Hos Farmorsoutlet.dk giver de følgende anbefaling af præmature tøjstørrelser, så du kan være helt sikker på at få købt de rigtige størrelser til dit barn:

  • 32 = under 1,5 kg. (neonatal)
  • 38 = 1,5 kg. – 2 kg.
  • 44 = 2,0 kg. – 2,5 kg.
  • 50 = 2,5 kg. – 3 kg.

admin