Robuste stålhylder fra Steel of Denmark

Stålhylder er essentielle at have i det travle industrikøkken. De giver dig gulvplads, der hvor du har brug for det og er robuste, så du har en sikker og stabil afsætningsplads. Stålhylder kan placeres overalt i køkkenet alt efter hvor du har brug for dem.

Bredt udvalg af stålhylder

Hos Steel of Denmark finder du et bredt udvalg af stålhylder. Det betyder, at du kan finde stålhylder i lige præcis den størrelse, som du har brug for, for at kunne skabe det optimale køkken for dig. I vores sortiment finder du også krydderihylder, som er fikse, hvis man hurtigt skal kunne få fat i sine krydderier. Vores produkter er lavet af rustfrit stål, hvilket betyder, at du kan få glæde af dem i lang tid fremover. Derudover er de nemme at rengøre, hvilket gør hverdagen meget nemmere.

Meget mere end stålhylder

Et køkken er selvfølgelig ikke komplet med stålhylder alene. Derfor kan du hos Steel of Denmark finde et bredt udvalg af rustfri bordplader samt reoler. Vores reoler er stabile og robuste, og findes i alle mulige størrelser alt efter hvor meget afsætningsplads, du har brug for. Vores bordplader findes med og uden kanter og i forskellige størrelser, så du kan indrette dit køkken efter dine behov.

Råd og vejledning

Har du ikke helt styr på, hvordan dit optimale køkken ser ud eller hvilke produkter, der vil passe bedst ind i dit køkken? Så ring endelig til os eller send os en mail. Vi har flere års erfaring indenfor køkkenprodukter, og du kan derfor trygt stole på, at du får den bedste service hos os. Kontakt os allerede i dag og find ud af hvilke muligheder, der er for dig.

admin