Sådan holder du den perfekte børnefødselsdag

Vi elsker vores børn, og vi elsker at give dem den fødselsdagsfest, som de har drømt om – hvad end det er med Spiderman- eller prinsessetema.

Vi giver dig i denne artikel de bedste råd til, hvordan du gør dit barns fest uforglemmelig, og hvordan du som forældre sikrer dig de bedste vilkår til at afholde festen.

Tema, tema, tema

Enhver fest er bare lidt sjovere, når der er et tema, man skal klæde sig ud efter, eller som der som minimum er dækket op til. Har du en lille pige med en prinsesse gemt i maven, skal det hele naturligvis være lyserødt og fyldt til randen med sødme og kærlighed.

Selvom vi ikke skal være stereotype, så er der bare et overtal af drenge, der hellere vil lege med Spiderman og andre superhelte i stedet for pigede prinsesser. Bed vennerne om at møde kappeklædte op og gør klar til leg!

Slikposer giver børnene noget at se frem til

Det har alle dage været tradition, at hvert barn skulle gå hjem fra festen med en lille personlig slikpose i hånden. Og sådan er det stadigvæk.

Det tager lidt tid at kombinere poserne og finde det helt rigtige slik, men glæden vil være ubetinget og usammenlignelig.

Gør oprydningen let med engangstallerkener

Unger kan rode, og oprydningen kan være omstændig, når de har ræset rundt i flere timer og hivet ting ned fra hylderne. Nogle ting kan du dog forhindre og tænke forud på.

Server festens mad på engangstallerkener, og spar dig selv den enorme opvask med ketchupindsmurte porcelænstallerkener. Hvis det er muligt, bør du også benytte engangsstik og engangsduge, fordi børn i legehumør kan virkelig tage lang tid at rydde op efter.

admin