Selecteddesignersdk

Selecteddesignersdk

Skandinaviske smykkedesignere kan noget helt særligt. De kan skabe en elegance og simpelhed i smykkerne, som giver et stilet og feminint udtryk til enhver, der bærer dem. Derfor er smykkedesign fra vores del af verden noget helt særligt. På Selecteddesigners.dk er de allerdygtigste smykkedesigneres værker samlet på ét sted. Det er dermed det rette sted at lede, hvis man er ude efter et flot skandinavisk smykke. Designerne, der er repræsenteret, er: Stine A, Pernille Corydon, Carré Jewellery, Louise Kragh, Jukserei, Izabell Camille, RebekkaRebekka, Sanne Nordahn, Scherning København, OhDeer og Ane Lagoni.

Det særlige ved Selecteddesigners.dk er konceptet “buy the look”, som de kører med. Det går ud på, at du kan finde inspiration ved at se smykkerne in action på nogle af landets dygtigste modebloggere såsom Ditteblog, Linnea Funk, Amalie Fischer, Natalie Boesen og High on Sophie. Bloggerne sammensætter smykkerne på tværs af brands til et unikt look, som du dermed kan lade dig inspirere af og selv købe. Med et sådant koncept får du gode tips og tricks med til, hvordan du kan style smykkerne i dit eget look. 

På Selecteddesigners.dk finder du et håndplukket udvalg af de fineste smykker. Selecteddesigners.dk er altid opdateret på de nyeste trends og har altid en masse fine nyheder at byde på. Lige nu er croissant halskæden fra Jukserei blandt andet en nyhed – en sjov og anderledes halskæde, som er perfekt til croissant-elskerne. Smykkerne fra Jukserei er inspireret af nordisk minimalisme, og mange af dem bliver produceret i hånden. Smykkerne fra Jukserei er alle i sterling sølv og 24 karat forgyldt sterling sølv.

En anden anerkendt smykkedesigner, der er repræsenteret på Selecteddesigners.dk, er Pernille Corydon. Det enkle og stilrene design passer til kvinder i alle aldre og er blevet et hit internationalt – smykkerne sælges nemlig i mere end 14 lande. Alle ringene, armbåndene, halskæderne og øreringene fra Pernille Corydon er i et enkelt, nordisk design, hvilket gør dem ideelle at sammensætte på kryds og tværs til både hverdag og fest. 

Signe Buchholtz