Skab sikkerhed og tryghed med en elektronisk dørlås

Sikkerhed og tryghed er noget af det vigtigste i et hjem. For hvad er et hjem, hvis man ikke føler sig tryg der? Både når man er hjemme, og man ikke er? Skal der skabes den bedste sikkerhed og tryghed for beboerne i opgangen, er det vigtigt, at I har det bedste låse- og sikkerhedssystem til opgangen og til lejlighederne. For med den rette lås følger den rette tryghed og sikkerhed for beboerne.

Én løsning, der er særligt velegnet til opgange, hvor hver beboer skal kunne låse op til både opgang, postkasse, kælder og naturligvis lejlighed, er en elektronisk lås – og her er Scantrons SensoLock et oplagt valg. Med en elektronisk dørlås fra Scantron får I et sikkerhedssystem uden lige, det er let at bruge og sikrer tryghed for beboerne.

Slut med mistede nøgler og dyre låsesmede

Med en elektronisk dørlås er det slut med at bakse med store nøglebundt med mange nøgler, der til forveksling kunne ligne hinanden, hvor det tager en evighed at finde den rette. Til Scantrons elektroniske SensoLock får beboerne en nøglebrik i stedet for en traditionel nøgle, der skal bruges til låsen. For at låse døren op behøver de blot at holde nøglebrikken foran låsen, der så låser op, så de kan åbne døren. For at gøre det mere enkelt for beboerne, kan I vælge at få installeret den elektroniske lås på både hoveddøren, lejlighedsdøren og hvor der ellers er behov for det, så beboerne kun behøver den ene nøglebrik til samtlige låse i bygningen.

Den elektroniske dørlås gør det også slut med at skulle bekymre sig om mistede nøgler, og hvem der potentielt kunne havde adgang til opgangen og lejlighederne. Skulle en beboer miste sin nøglebrik, er det let og enkelt for jer at omkode låsen, så den mistede nøglebrik ikke længere passer hertil.

admin