Smukt og professionel tjenertøj fra imagewear.dk

Smukt og professionel tjenertøj fra imagewear.dk

Som restauratør, floor manager, eller franchise tager ved du, hvor vigtigt det er at signalere professionalisme i sit daglige arbejde med gæster i huset. Det forventes, at en tjener som minimum er iført skjorte, og også gerne forklæde eller forstykke. Enkelte steder er det velset, at tjeneren tillige er iført en professionel tjener pung til opbevaring af tjener blok, drikkepenge, folieskærer og proptrækker. Og selv om din restaurant eller café ikke hører til i den dyreste ende eller har en eller flere Michelin stjerner, sender det stadig det rette signal til de spisende gæster, når tjener, manager, og afrydder er ifør uniformer, som svarer til deres arbejds område.

 

Hos imagewear.dk kan du købe tjenertøj i høj kvalitet. Ikke alene udstråler tjenertøj fra imagewear.dk professionel attitude og høj standard, det er også komfortabelt at have på – og det er meget vigtigt, når man skal være iført den samme uniform på en hel lang vagt. Dine ansatte vil takke dig for, at du valgte at købe tjenertøj fra imagewear.dk.

 

I webshoppen på imagewear.dk finder du et bredt og yderst velassorteret udvalg af tøj til tjenere, kokke, managers, spa specialister, og elever inden for såvel kokke- som tjener faget. Tjenertøj fra imagewear.dk tæller blandt andet tjenerskjorter, skjorter til receptionisterne, tjenerveste, bukser/benklæder, nederdele, blazere, forklæder og forstykker, samt selvfølgelig diverse tilbehør (tjenerpunge, slips osv.). Alt tjenertøj fra imagewear.dk er udført i særdeles slidstærk og vaskbar kvalitet og i mange forskellige designs. Tøjet kan med andre ord tåle at blive brugt.

 

Du kan vælge at købe enkeltstående emner, eller du kan sammensætte en pakke til hele dit personale efter behov. Oplyd blot køn og størrelse på de enkelte sæt, så leverer vi tøj til hele tjenerstaben – nemmere bliver det simpelt hen ikke!

 

Køb billigt kvalitets tjenertøj i webshoppen hos imagewear.dk og spar både tid og penge

 

Astrid Pedersen