Stilfuldt og billigt tapet fra tapethuset.dk

Stilfuldt og billigt tapet fra tapethuset.dk

Hvis du går og overvejer at forny dit hjem indvendig, er der mange ting , du kan gøre: Rive vægge ned eller sætte nye op, udskifte møblementet, lægge nye gulve, bygge ud til hems – eller vælge den noget billigere metode: Sætte et flot tapet op.

 

Tapet kan være med til at ændre et rums udtryk radikalt. Du tænker måske ikke så meget over det i det daglige, men de fire vægge i en stue, et soveværelse eller et børneværelse udgør rammerne for selve rummet og er noget af det mest dominerende – medmindre du, som de fleste andre, har valgt at male samtlige rum i huset eller lejligheden i neutrale, lyse farver.

 

Hos tapethuset.dk kan du finde tapeter i et væld af farver og mønstre, med mange forskellige motiver og sågar i andre materialer end det traditionelle tapet papir, som for eksempel velour eller træ. Et velour tapet tilfører rummet en spændende ny dimension: Rumligheden i selve tapetet er en kraftfuld effekt, som udstråler en elegant dekadence – og i hvert fald fanger opmærksomheden.

 

Ud over tapet i velour og træ, finder du også i tapethuset.dk’s store sortiment tapeter i gyld og sølv, for den ultimative Solkongen-stemning. Stuer med stort indfald af sollys kan komme til at ligne de rene paladser, og solstrålernes spil i ædelmetallet lyser rummet yderligere op. De detaljerede mønstre i tapeterne tilfører rummet en nærmest royal feel – det anbefales, at brugen af guld og sølv tapeter begrænses til en enkelt væg, da effekten kan være ganske overvældende – og det resterende decor kan have vanskeligt ved at følge med!

 

Er du mere til udendørs livet, kan tapethuset.dk også tilbyde smukke og livagtige fototapeter med naturmotiver – for eksempel skov og strand, eller hvad med en solbeskinnet bambusskov eller et vue over Central Park?

 

Køb tapet hos tapethuset i dag og få dit nye tapet leveret inden for få arbejdsdage.

Astrid Pedersen