Stort udvalg af holdere til iPad

iPads er gode til mange formål i virksomheden, hvad end målet er at informere medarbejder, lade gæster tjekke ind online eller interagere med kunderne er sådan set underordnet.

En ipad hjælper dig godt på vej, og med en Holder til iPad kan du placere en eller flere iPads der hvor det er nødvendigt. 

Låste holdere

Har du brug for at placere en iPad et sted i virksomheden hvor der ikke er mulighed for overvågning, eller hvor nogen ved en fejl kan komme til at fjerne den, så vælg f.eks. en holder til ipad hvor det enten er muligt at sætte iPad’en fast eller låse den helt inde bag beskyttende glas, der dog stadig gør det muligt for brugeren at bruge skærmen.  

Brug iPads til interaktiv markedsføring

Med en holder til ipad kan du placere en iPad lige der i virksomheden hvor du ønsker. Det kan f.eks. være i venteområdet, ved ind- eller udgangen, eller et helt andet sted hvor du ønsker at interagere med dine kunder på en ny måde.

Undersøgelser har længe peget på at markedsføring hvor brugeren selv skal være aktiv, har en langt bedre effekt end meget andet markedsføring.

Brug iPad’en til at måle dine kunders tilfredshed, lave undersøgelser, eller vise dem målrettede budskaber der passer til dagen eller situationen.    

Flyt din iPad derhen hvor det er nødvendigt

Har i ofte ud-af-huset arrangementer hvor i f.eks. møder kunder på messer eller andre steder, så er en mobil holder til ipad også en god ide.

Ved hjælp af en iPad fanger i flere kunders opmærksomhed, og de der ikke ønsker en direkte samtale kan via selvbetjening få relevant information omkring jer og jeres virksomhed.

Langt de fleste forbrugere er efterhånden vant til at interagere med virksomheder via iPads, da man efterhånden bliver mødt med dem overalt. Det kan f.eks. være hos tandlægen, på sygehuset, på restauranter og mange andre steder. 

admin