Tag uddannelsen online – hvad med kostvejleder?

Der findes et væld af forskellige uddannelser, og det er ikke altid, at et uendeligt antal muligheder hjælper, når det gælder om at finde den rette vej for dig. Måske har du fundet ud af, at skolebænken ikke er noget for dig, eller at møde til faste timer med planlagte lektioner. På blivpt.dk kan du melde dig ind på TrænerAkademiet Online og tage en fuld uddannelse online. Hvad med for eksempel uddannelsen til kostvejleder?

Online og nemt – når det passer dig

På blivpt.dk er det gjort simpelt og nemt for dig at tage en uddannelse – på dine præmisser. Du skal ikke møde et fast sted på et fast tidspunkt. TrænerAkademiet Online tilbyder dig online lektioner, som du kan gense igen og igen, så du er sikker på at få det hele med. Uddannelsen til kostvejleder, eller Nutrition Coach, er en populær uddannelse og Danmarks mest dybdegående kostvejleder-uddannelse. Og du har op til 12 måneders adgang til platformen, 24 timer i døgnet. Det hele foregår altså efter dit arbejdsmønster, når du arbejder bedst. Den afsluttende eksamen er multiple choice samt en case og er naturligvis online. 

Coaching og trends

Uddannelsen til kostvejleder er som nævnt en populær uddannelse, specielt i en tid hvor vi tænker på klima og på at passe på vores kroppe. Uddannelsen er delt op i to levels: Level 1 og 2. På disse levels vil du blive klædt på til at kunne rådgive om alt fra fordøjelse og absorption til energibalance, og på level 2 kommer du omkring coaching og lærer meget mere om nutidens trends. Der vil også være et fokus på klienten i forhold til at vælge den rette kur samt fordelene og ulemperne ved de forskellige kure.

Føler du dig inspireret? Så læs meget mere på blivpt.dk og find uddannelsen til kostvejleder online.

admin