En verden af rengøringsartikler

Står du og skal til at opgradere dit rengøringsskab, skal du have nye bestillinger hjem til dit rengøringsfirma, eller mangler dit firma en aftale med en stabil leverandør af rengøringsartikler? Så er Nowas.dk svaret til dig. Hos Nowas.dk finder du en hel verden af rengøringsartikler af høj kvalitet, og vi kan med garanti hjælpe dig med at få rene omgivelser.

De små men essentielle artikler

Hos Nowas.dk finder du både klude, spande og børster, som er noget af det helt essentielle, når det kommer til rengøringsartikler. Derudover finder du også håndsprit, som er blevet et must-have at have i virksomheder og forretninger, så folk føler sig trygge. Vi har både mindre håndspritsgels, men også de større containere med 5 liter i, som du kan bruge til at genopfylde mindre containere. I vores sortiment finder du også mundbind og handsker, som kan være med til at skabe trygge oplevelser.

Rengøringsmaskiner til de større rum

Har du en stor virksomhed med meget lagerplads, som skal rengøres, så kan du med fordel investere i rengøringsmaskiner såsom gulvvaskere og industristøvsugere. Hos Nowas.dk forhandler vi anerkendte mærker såsom NILFISK, der altid leverer slidstærke og funktionelle rengøringsmaskiner. Med det rette udstyr kan du hurtigt få styr på rengøringen og skabe de bedste forudsætninger for dig og dine medarbejdere.

Anerkendte mærker til gode priser

Hos Nowas.dk finder du kvalitetsmærker såsom Ronda, Purewash og Ecolab, men det betyder ikke, at dine rengøringsartikler koster en bondegård. Du kan nemlig ofte gøre en god handel hos os, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en pakkeløsning. Har du spørgsmål til vores sortiment eller services, så kan du altid kontakte os per telefon eller mail.

admin