Robust og flot væghængt toiletspand til din virksomhed

En væghængt toiletspand er et must-have for virksomheder. Det gør gulvrengøringen nemmere og bringer toiletspanden op i en mere komfortabel højde for brugerne. Hos Clean Management finder du et solidt udvalg af populære og anerkendte toiletspande, og der er med garanti en funktionel væghængt toiletspand, der opfylder alle dine krav og ønsker.

Lige præcis det design, du ønsker

Hvad enten du har en mere moderne indretning eller traditionel indretning, så har vi en toiletspand til dig. Vi har blandt andet de populære toiletspande fra Satino Black, der passer godt ind i moderne områder med dets tidløse, hvide design. Ønsker du en mere billig løsning, så har vi også de klassiske hvide netspande lavet af metal.

Skru op for hygiejnen

Når det kommer til skraldespande er det ofte en god idé at have fokus på hygiejnen. Især toiletspande kan have mange bakterier i sig, som man ikke ønsker kommer andre steder hen end ud med skraldet. Derfor er det en god idé at investere i en toiletspand, som har et låg. Du kan også købe toiletspande, der har sensorer, der åbner automatisk, så du slipper for at have kontakt med selve låget.

Tilbehør til toiletter

Hos Clean Management finder du toiletspande og meget mere til toilettet. Du kan selvfølgelig også købe rengøringsmidler, duftdispensere, toiletbørster og alt derimellem. Har du brug for håndtørrere, hånddesinfektion eller pusleborde, så har vi også det i vores sortiment. Hvis du har brug for en skræddersyet pakkeløsning, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at optimere dit toilet med de rette elementer og løsninger.

admin