Professionel nervestimulator fra SunStim

Nervestimulation er ingen nem dans. Det er et højteknoliogisk indgreb, som bruges i tilfælde af, at en person har kroniske smerter. Nervestimulation findes i flere forskellige former såsom med elektroder i hjernen, langs rygmarven eller lang nerverne. Nervestimulation er en sikker procedure, som er veldokumenteret siden 1960’erne. Hos Ekkomed finder du den professionelle nervestimulator fra SunStim.

SunStim nervestimulator

Nervestimulatoren fra SunStim egenskaber er at den skaber en konstant stimulation, der kan udregne neuroblokader. Du kan justere dets output fra 0 op til 70 mA. Den bliver leveret med 6’ blyhoveder, små runde elektroder samt et batteri, så den kan bruges med det samme. Derudover så har den forskellige funktioner såsom en stand.by funktion, hvor ingen elektroniske impulser bliver skabt. En funktion, der hedder twitch, der giver en puls per sekund. Tetanus som er 100Hz, der giver 100 puls per sekund. Og den indbyggede firemodel, hvor man får 4 pulseringer over 2 sekunder.

Alt i medicinsk udstyr

Hvis du har din egen klinik og søger udstyr til den, så er du bestemt kommet til det rette sted. Hos Ekkomed forhandler vi meget mere end blot nervestimulatorer. Vi sælger alt fra udstyr til skranken såsom håndsprit og handsker, til det tungere udstyr, der bruges på hospitaler, og de helt essentielle ting, der bruges ofte i hverdagen i en praksis såsom kanyler, medicinsk tape, og meget mere.

Et professionelt firma

Ligegyldigt hvad du står og mangler til din klinik, så kan du trygt handle det hos Ekkomed. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring indenfor branchen. Kontakt os allerede i dag hvis du har brug for råd og vejledning. Vi står klar til at hjælpe dig.

admin