Dette udstyr skal du anskaffe dig, inden du dykker

Mange af os kan blive fristet til at dykke ned under havets overflade for at finde ud af, hvilken verden der gemmer sig for os. Men inden du kan tage ud på den eksotiske rejse, så skal du først have et dykkerkursus og ned i en dykkerbutik for at finde det rette udstyr.

Du skal have fat i det rette outfit

Først og fremmest er det nødvendigt, at du anskaffer dig en dykkerdragt. Der findes både en våddragt og tørdragt, hvor tørdragten er mere til de brug i de kolde måneder. Derudover så skal du have et BCD-Vest på ud over våd- og tørdragten. Den hjælper dig med opdriften, når du skal tilbage til overfladen.

Dykkermasken beskytter dine øjne og næse mod vandet, og derudover så skal du have svømmefødder på, ellers så kommer du ikke langt.

Det tekniske som hjælper dig som dykker

Du kan både vælge at dykke med dykkerflaske og snorkel, men hvis du vælger at dykke med dykkerflasken, så kan det være en god ide også at købe en nødflaske, i det tilfælde at du løber tør for ilt. Dertil er det en mulighed at købe en dykkercomputer, som kan give dig en masse nødvendige information. Det er her du kan se, hvor meget ilt, der er tilbage i flasken, dybde, temperatur og meget mere.

Der er meget udstyr, som du skal have styr på, inden du tager ud til dit første dyk, og det kan være livsfarligt, hvis udstyret ikke er på plads. Det kan derfor være en god ide at søge hjælp ved din lokale dykkerbutik. De kan helt sikkert svare på alle dine spørgsmål.

admin